Matkasse från Kokkonsten

Ta med dig en del av Kokkonsten hem och njut när det passar dig.

Kokkonstens kris-kasse

En liten tröst i mörkret är att vi börjar med våra fredagskassar igen, we got your back! Denna gång har vi gett den ett något ohärligt namn kanske, men det är som det är liksom….

Beställning sker senast torsdagar kl 14, beställningar som sker efter detta klockslag GARANTERAS EJ! Avhämtning sker på Geschwornergården, fredagar mellan 12-17.

Maten är oftast färdiglagad så ni behöver endast värma och lägga upp innan ni njuter av godsakerna, ibland får man äran att steka nått gött i stekpannan.

Meny 5/3

~

ELLER VÄLJ VEGETARISK VARMRÄTTSALTERNATIV NEDAN

~

~

Skriv i meddelandefältet när du beställer om du önskar vegetariskt alternativ!

Pris: 295 spänn/portion

BOKA GÖR MAN HÄR!

Kokkonstens burgarkasse

Köp hem en komplett burgarkasse bestående av idel goa grejer. Som klippt och skuret att lägga på grillen eller i stekpannan. Beställ antal burgare i beställningsformuläret senast kl 14 dagen innan ni vill hämta upp kassen. Beställningar som sker efter detta klockslag GARANTERAS EJ!

 • Burgare 140g på ekologiskt nötkött från våra vänner Reco Meat i Högbo
 • Fluffigt briochebröd
 • Salladsblad
 • En skiva bifftomat
 • Syrad silverlök
 • En skiva ekologisk svensk cheddarost
 • En vansinnigt god goffig dressing

Pris: 100 kr/burgare

Kassen hämtas på Geschwornergården vid valt uthämtningstillfälle.

BOKA GÖR MAN HÄR!

Kokkonstens nyårskasse

Sätt guldkant på firandet av det nya året, året då det vänder på riktigt, med en riktig pangmeny!

Vi har gjort grovjobbet så att ni bara kan lägga den sista touchen, allt för att ni ska få en så lyxig och fräsch upplevelse som möjligt, utan en hel dag i köket!

Menyn består av ett smakrikt och fräscht drinktilltugg som väcker smaklökarna till liv, förrätt, varmrätt och en lyxig drömdessert med choklad. Ni får med tydliga instruktioner för varje rätt. Kassen hämtas den 30/12 på Geschwornergården, du väljer tid i bokningssystemet.

Meny

 • Drinktilltugg: Tartar på pilgrimsmussla och röding, med ingefära, gurka, syrad lök, yuzu och jalapenomajonnäs Dryckesförslag: Collet Empreinte de Terroir Brut Art.nr 77442
 • Förrätt: Öjebyröra (kräftstjärtar, västerbottenost, dill, majonnäs, citron och kummin) med smörstekt brioche toppat med kalixlöjrom från Junkön Dryckesförslag: Olivier Riviere La Bastid, Rioja, Spanien Art.nr: 90468
 • Varmrätt: Nordisk wagyu/angus entrecote från Reco Meat med potatiskaka smaksatt med örter och Svea hårdost, kräm på jordärtskocka och tryffel samt portvinssky Dryckesförslag: Franchino Gattinara 2015, Piemonte, Italien Art.nr: 90089
 • Dessert: Lyxig chokladdrömdessert från Falu Bröd!!! Dryckesförslag: Hétszölö Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2008 Art.nr 73126

Pris: 650 kr/person

BOKA GÖR MAN HÄR!